Utleiepriser for velforeningshuset

Ny regel for utleie av velforeningshuset i forbindelse med Covid-19.                         **********

Vi åpner opp for utleie av velforeningshuset igjen, men med max 20 personer, både inne og ute, og med minst 1 meters avstand. Navneliste på gjestene må leveres sammen med nøkkelutlevering.

Styret har vedtatt at  ingen får lov til å vaske lokalene selv etter arrangement.  Leieprisen inkluderer vask av lokalene.

Vi har to prisgrupper:

For betalende medlemmer er prisen           kr. 1.200,- pr. dag

For ikke betalende medlemmer er prisen kr. 1.400,- pr. dag

****************************

Avtalt leiesum må være på vår konto før nøkkel utleveres.

**************************

Ved reservasjon lang tid i forveien, over 3 måneder, kreves et depositum på   kr. 300,-. Avbestilling må være minst 14 dager før avtalt leiedato.

*****************************

Utleie starter vanligvis kl. 11.00 den dagen leietakeren skal leie, og tilbakelevering neste dag etter avtale. Andre tider kan avtales på forhånd.